Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

SENSITIVE SKIN TRETMAN

Ovaj tretman za smirivanje crvenila i hidrataciju sadrži ekstrakt pulpe i sjemenki crnog ribiza.

Pulpa bobica crnog ribiza sadrži visoku razinu flavonoida i vitamina C, poznatih po svojim svojstvima da stimuliraju mikrocirkulaciju i jačanje krvnih žila. Ulje koje se nalazi u sjemenkama crnog ribiza bogato je omega 6 esencijalnim masnim kiselinama, jedan od bitnih sastojaka za izgradnju jakih staničnih stjenki i koji igraju važnu ulogu u procesu obnove i hidratacije epidermisa.

Predivan miris crnog ribiza daje umirujući osjećaj svim osjetilima, a osjetljivoj koži vraća elastičnost i osjećaj smirenosti i ugode.

Sensitive Glow - sastoji se od pilinga, masaže i LED maske u trajanju od 60 minuta - 60,00 €

Sensitive Pure & Glow tretman sa čišćenjem lica - sastoji se od pilinga, mikrodermoabrazije, masaže lica, terapija LED maske i maske za njegu ruku - 85,00 €

Uz svaki naš tretman lica uključen je threading obrva.

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross