Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
it's your time

Klasičan tretman lica

Klasičan tretman lica je jedan od najpopularnijih tretmana njege i dubinskog čišćenja kože.

Pogoduje svim tipovima kože, od najosjetljivije do najmasnije kojoj je potrebno dubinsko čišćenje sa ekstrakcijom mitesera i bazična hidratacija i umirivanje kože.

Tretman započinjemo određivanjem tipa kože i trenutne problematike, zatim uklanjamo make up i mrtve stanice klasičnim pilingom, mikrodermoabarzijom ili ultrazvučnom špatulicom. Tako pripremljenu kožu stavljamo pod toplu paru 15ak minuta kako bi se omekšala koža i otvorile pore pune sebuma i nečistoća. Nakon toga sljedi mehaničko čišćenje tj istiskivanje mitesera, akni i milija. Kada smo detaljno očistili lice, slijedi smirivanje i dezinfekcija kisikom i ozonom koji imaju i baktericidna svojstva i sprečava daljnje upale, a u isto vrijeme ugodno hladi, umiruje i dubinski hidratizira u kombinaciji sa serumima koje apliciramo kako bi se koža obnovila i nahranila. Slijedi nam nekoliko minuta ugdne i opuštajuće masaže, a tretman završavamo maskom koja će imati umirujuće, hidratacijsko ili hranjivo svojstvo, ovisno o tipu kože i LED svjetlosnom terapijom koja pospješuje djelovanje maske i u dubljim slojevima kože potiče obnavljanje kolagena i sprečava nastajanje novih akni kombinacijom crvenog i plavog svjetla.

U tretman je uključen i threading obrva.

Klasične tretmane obavljamo, ovisno o trenutnom stanju kože svjetski poznatim brendovima; Manuela Picard Beauty, Crystal Clear, Repechage,  ZO Skin Health by dr Obagi.

Isprobajte i naš superioran Delux Klasičan tretman lica koji uključuje i Mikrodermoabraziju ili Hidrodermabraziju za još bolji i dugotrajniji učinak čišćenja i pomlađivanja kože.

Cijena:

Klasičan tretman lica  60€ (452,07kn)

Delux Klasičan tretman lica 73€ (550,00kn)

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross