Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
it's your time

Intraceuticals - kisik

Super popularan celebrity tretman kisikom, nezaobilazan prije velikih evenata kao ''red carpet facial'' dramatično osvježava i hrani sve tipove kože, rješava problem dehidracije i finih borica. Izvrstan tretman nakon jakih kemijskih pilinga i lasera jer umiruje, regenerira i vraća vlagu koži.

Intraceuticals je daleko više od uobičajenog tretmana lica; kombinacijom kisika pod određenim pritiskom  i visokokoncentriranog hijalurona kreira vidljiv rezultat koji možete instantno vidjeti i osjetiti na svojoj koži.

Aplikacijom hijalurona uz pomoć hiperbaričnog kisika pomaže koži da obnovi vlažnost i podigne hidrataciju kože.

Kada je hidratacija kože dobro balansirana, koža izgleda zdravije i vitalnije, a uobičajeni problemi (suhoća, bore, crvenilo, iritacije) nestaju na nježan neinvazivan način.

Kim Kardashian, Jessica Biel,  Eva Longoria, Justin Timberlake, Madonna, Gucci Westman ,Katie Perry, Miley Cyrus, Fergie, Cher, Naomi Campbell, samo su neke  od vjernih pobornica Intraceuticals tretmana lica, koji se ne pojavljuju na važnom eventu bez prethodnog tretmana Intraceuticals infuzijom  kisikom, no i Dermatolozi su isto tako obožavatelji  ovog tretmana. Ovaj tretman obavljaju u liječničkim ordinacijama u sklopu ili nakon tretmana Frakcijskim laserom, IPLom, Kemijskim pilingom , Botoxom i filerima jer ubrzava obnovu i regeneraciju kolagena i elastina u koži a samim time je ubrzan i oporavak od invazivnih tretmana.

Intraceuticals Tretman lica sastoji se od  tri dijela kako bi se postigli izvanredni momentalni i dugotrajni dramatični rezultati u regeneraciji kože.

  • Prvi korak je aplikacija hiperbaričnog kisika koji ima sposobnost unošenja aktivnih sastojaka duboko u kožu, ali istovremeno djeluje umirujuće, osvježava i hladi. Zato je idealan tretman i za najosjetljivije kože sklone crvenilu i nakon izlaganja suncu.
  • Zajedno sa kisikom aplicira se i visokokoncentrirana ampula hijaluronske kiseline koja sadrži i snažan koktel antioksidansa, Zeleni čaj, i vitamina A, C i E. Hijaluronska kiselina instantno hidratizira kožu što rezultira pojačanim elasticitetom kože, reduciranju bora, poboljšanoj konturi cijelog lica i generalnog osvježenja i ”glow” efekta. Ono što hijaluronsku kiselinu čini posebnom je da se prirodno nalazi u našem organizmu, i da ima sposobnost vezanja vode i do 1000 puta svoje težine, što joj daje prednost pred bilo kojom drugom aktivnom supstancom. Nakon tretmana preporuča se da u organizam unesete barem 1 litru vode koji će u nekoliko narednih dana još više poboljšati efekt Intraceuticals tretmana.
  • Kao završni dio tretmana apliciraju se Intraceuticals Gel i Krema zajedno sa LED Light maskom koji dodatno pospješuju učinak samog tretmana, te održavaju i produljuju postignuti efekt.

Intraceuticals 60min 100€ (753,45kn)

Intraceuticals sa čišćenjem 113€ (851,40kn)

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross