Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
it's your time

Vitamin C tretman

Vitamin C jedan je od najjačih antioksidansa i ima snažnu sposobnost sinteze kolagena, pa tako i povećanja elastičnosti kože. Štiti od slobodnih radikala, umanjuje oksidativni stres na koži i odličan je u borbi protiv hiperpigmentacija. Koža nakon našeg C vitamin tretman je vidljivo svježa, svjetlija, i puna života!

Naš C vitamin tretman sastoji se od

Vitamin C pilinga, bogatog koktela Vitamina C  i beta-karotena -  antioksidansa koji pomažu u obnavljanju oštećenog tkiva, posvjetljuju hiperpigmentaciju i osvježavaju ten. Natrijev bikarbonat nježno uklanja mrtve stanice za svježiji, glatkiji ten. Ulja suncokreta i mrkve hidratiziraju i njeguju. Mliječna kiselina nježno uklanja mrtve stanice, a fosfolipidi obnavljaju razinu vlage u koži.

Vitamin C Peel Off maska na bazi Acerole, male južnoameričke trešnje, u kojoj je izmjeren najveći postotak C vitamina u odnosu na drugo voće, također je bogata bioflavonoidima i karotenoidima, izrazito jakim antioksidansima.

Isprobajte jedan od naših C Vitamin tretmana!

Vitamin C Glow  65€

Vitamin C Delux sa klasičnim čišćenjem lica  75€

Vitamin C & Venus Legacy  100€

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross