Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
but first, skincare

hiperpigmentacija

HIPERPIGMENTACIJA

Hiperpigmetacija (pigmetacijske mrlje) najčešće su bezopasne promjene boje kože. Hiperpigmentacija se pojavljuje u različitim oblicima. Neke mrlje imamo od rođenja, neke dobijemo tijekom života, a neke izblijede same. Ipak, godinama postaju sve vidljivije.

Hiperpigmentacija može biti izazvana hormonskim promjenama, ožiljcima od akni ili prevelikom izlaganju suncu. U našoj širokoj paleti tretmana i preparata naći ćemo rješenje za uspješno posvjetljivanje i poboljšanje kože sa problemima hiperpigmentacije.

HYDRAFACIAL®

HydraFacial® je medicinski tretman koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno i mehanička i kemijska eksfolijacija - ekstrahira ulja i nečistoće te poboljšava izgled kože.
Saznaj više

DERMAPEN®

Novi Dermapen® tretman je gotovo bezbolan, idealan i za najtanje kože. Instantno poboljšava tonus kože, vidljivo zateže kožu već nakon samo jednog tretmana, daje predivan glow, sužava pore, instantno umanjuje bore, pore i hiperpigmentaciju.
Saznaj više

GREEN PEEL®

Izvorni "klasični" piling GREEN PEEL® biljnim pilinzima. Nakon temeljite analize kože, biljne mješavine intenzivno se umasiraju u kožu.
Saznaj više

VENUS GLOW™

Venus Glow™ jedan je od najnovijih tretmana koji obnavlja kožu ali u isto vrijeme nježno otvara pore i kombinacijom vode, enzima i alfa hidroksi kiselina uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice.
Saznaj više

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija sigurna je metoda dubinskog pilinga i uklanjanja nakupina nečistoća, sebuma, mitesera, mrtvih stanica i ostataka make-upa u porama. Ovim nježnim tretmanom eksfoliacije mogu se tretirati akne, proširene pore, ožiljci od akni, hiperpigmentacija i bore
Saznaj više

led

Koristimo LED terapiju američkog proizvođaža Celluma®, i korejskog Opera. LED emitira vrlo preciznu kombinaciju LED svjetla određenih valnih duljina kako bi se postigao rezultat i dugotrajan učinak s obzirom na određenu problematiku.
Saznaj više

KLASIČAN TRETMAN LICA

Klasičan tretman lica je jedan od najpopularnijih tretmana njege i dubinskog čišćenja kože. Pogoduje svim tipovima kože, od najosjetljivije do najmasnije kojoj je potrebno dubinsko čišćenje sa ekstrakcijom mitesera i bazična hidratacija i umirivanje kože.
Saznaj više

VITAMIN C TRETMAN

Vitamin C jedan je od najjačih antioksidansa i ima snažnu sposobnost sinteze kolagena, pa tako i povećanja elastičnosti kože. Štiti od slobodnih radikala, umanjuje oksidativni stres na koži i odličan je u borbi protiv hiperpigmentacija. Koža nakon našeg C vitamin tretman je vidljivo svježa, svjetlija, i puna života!
Saznaj više

RICE GLOW

Inspirirani ljepotom kože japanskih žena, kreirali smo ovaj predivan tretman na bazi riže koji daje koži besprijekornu svježinu i ljepotu.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
HIPERPIGMENTACIJA

NAJPOPULARNIJI PROIZVODI

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross