Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

Dermapen Exosome

Egzosomi imaju vitalnu ulogu u međustaničnoj komunikaciji, zacjeljivanju kože, regeneraciji tkiva i intenzivnom pomlađivanju kože.

Tretman Dermapen Exosomima

- poboljšava strukturu i kvalitetu kože

- poboljšava sintezu kolagena

- pospješuje zaraštavanje oštećene kože i ožiljaka

- vidljivo smanjuje pore i bore

- umiruje upalne procese kod akni

- daje jače , brže i intenzivnije rezultate

Da li će moja koža biti crvena nakon tretmana?

Ako ste ikada probali klasičan Dermapen tretman, vjerojatno ste se oduševili rezultatom i nakon 3-4 tretmana vaša koža je zasjala novim sjajem. Tretman Dermapenom i  Egzosomima dat će puno brže i vidljivije rezultate u regeneraciji kože i preporuča se raditi ga jednom mjesečno. Koža nakon tretmana može biti lagano crvena, no to crvenilo nestaje u roku od nekoliko sati zahvaljujući umirujućim serumom sa Egzosomima, hijaluronskom kiselinom, ceramidima, aloe verom i pantenolom. Nakon nekoliko sati možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

 

Da li se Dermapen i Egzosomi mogu raditi u proljeće i ljeti?

Da! Ne preporučamo odlazak u saunu i direktno izlaganje suncu 7 dana prije i nakon tretmana. Vrlo je važno da svakodnevno aplicirate zaštitni faktor 50.

 

Da li se Dermapen tretman može kombinirati sa drugim tretmanima?

Tretman Egzosomima možete kombinirati sa naša dva najpopularnija tretmana: Hydrafacial tretmanom i Venus Legacy za poticanje jačeg anti age učinka i jače regeneracije kože.

 

Cijena Dermapen Exosome tretmana 390,00 €

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross