Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
it's your time

PURIFYING SEA TRETMAN

Ovaj tretman lica sadrži fantastičnu masku na bazi morskog blata, koji nam dolazi iz sedimenta sa morskog dna i jedan je od najčišćih prirodnih proizvoda na svijetu, ljekovito je. Pomaže u zacjeljivanju rana, ožiljaka i opeklina. Od davnina su ih koristili Grci i Rimljani jer imaju preventivna i ljekovita svojstva, a najpoznatija mjesta na kojima se nalaze su Mrtvo more i Mar Menor u Španjolskoj.

Uklanja mrtvu kožu, vrši dubinsko čišćenje ostavljajući kožu oslobođenom od toksina i potiče oksigenaciju, čime se aktivira obnavljanje stanica, a koža je tonirana i hidratizirana. Ima nježno piling djelovanje, izvrsno djeluje protiv akni, rozaceje, seboreje i pročišćava masnu kožu jer uravnotežuje Ph kože. Obnavlja njegovu prirodnu floru, stvara zaštitnu barijeru koja neutralizira agresivne tvari i sprječava razmnožavanje bakterija. Koži daje elastičnost, vitalnost, čvrstoću i mekoću, pa je izvrstan tretman i za zrelu kožu.

Naš predivan tretman u kombinaciji sa esencijalnim uljima ružmarina i limuna, ima svojstva oslobađanja od stresa, opušta i fizički i psihički.

Purifying Sea Glow  65€

Purifying Sea tretman sa čišćenjem lica 75€

U svaki naš tretman lica uključen je threading obrva

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross