Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

DETOX

Tijekom dana izloženi smo stresu, koji može imati loše djelovanje na stanje kože.  Tri najčešća uzročnika stresa za naš organizam i kožu su loša prehrana, slobodni radikali i neadekvatna njega kože. Kako bi dubinski očistili kožu i napravili detaljan detox, kreirali smo jedinstven Detox tretman lica koji će vašu kožu očistiti i pripremiti za bolju apsorpciju aktivnih tvari iz vaše svakodnevne njege.

Sastavni dio svakog našeg Detox tretmana je:

Detox piling na bazi ugljena, morske soli i sode bikarbone. Ugljen ima izvrsnu sposobnost da djeluje kao magnet za izvlačenje nečistoća iz vaših pora i na kojeg se mrtve stanice, ostaci make upa i sebuma izvrsno vežu i uspješno uklanjaju sa površine kože i  pripremaju kožu za bolju apsorpciju aktivnih sastojaka.

Detox Peel off maska sastavljena je od 100% organskog ugljena koji daje koži vidljivu svježinu i čistoću.

Isprobajte jedan od naših Detox tretmana:

Detox Glow tretman - 65,00 €

Detox Deluxe sa klasičnim čišćenjem lica - 85,00 €

Uz svaki naš tretman lica uključen je threading obrva.

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross