Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
but first, skincare

akne i masna koža

AKNE I MASNA KOŽA

Akne se mogu pojaviti u bilo kojoj dobi života i mogu biti izazvane raznim faktorima: hormonskim, pogrešnom njegom kože, lošom prehranom, stresom,...koji izazivaju pojačano lučenje žlijezda lojnica. U doticaju s bakterijama pore se začepe i upale, a nastaju akne - često bolne, a uvijek nepoželjne.

Iako zvuči oprečno, masna koža i koža sklona aknama često je zapravo dehidrirana, a naše iskusne kozmetičarke predložit će vam najbolji tretman, kao i preparate s obzirom na trenutno stanje kože.

HYDRAFACIAL®

HydraFacial® je medicinski tretman koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno i mehanička i kemijska eksfolijacija - ekstrahira ulja i nečistoće te poboljšava izgled kože.
Saznaj više

GREEN PEEL®

Izvorni "klasični" piling GREEN PEEL® biljnim pilinzima. Nakon temeljite analize kože, biljne mješavine intenzivno se umasiraju u kožu.
Saznaj više

DERMAPEN®

Novi Dermapen® tretman je gotovo bezbolan, idealan i za najtanje kože. Instantno poboljšava tonus kože, vidljivo zateže kožu već nakon samo jednog tretmana, daje predivan glow, sužava pore, instantno umanjuje bore, pore i hiperpigmentaciju.
Saznaj više

led

Koristimo LED terapiju američkog proizvođaža Celluma®, i korejskog Opera. LED emitira vrlo preciznu kombinaciju LED svjetla određenih valnih duljina kako bi se postigao rezultat i dugotrajan učinak s obzirom na određenu problematiku.
Saznaj više

KLASIČAN TRETMAN LICA

Klasičan tretman lica je jedan od najpopularnijih tretmana njege i dubinskog čišćenja kože. Pogoduje svim tipovima kože, od najosjetljivije do najmasnije kojoj je potrebno dubinsko čišćenje sa ekstrakcijom mitesera i bazična hidratacija i umirivanje kože.
Saznaj više

DETOX

Tijekom dana izloženi smo različitim stresovima, koji mogu imati loše djelovanje na stanje kože. Neki od najčešćih stresova za naš organizam i kožu su loša prehrana, slobodni radikali i neadekvatna njega kože. Kako bi dubinski očistili kožu i napravili detaljan detox, kreirali smo jedinstven Detox tretman lica koji će vašu kožu očistiti i pripremiti za bolju apsorpciju aktivnih tvari iz vaše svakodnevne njege….
Saznaj više

PURIFING SEA TRETMAN

Ovaj tretman lica sadrži fantastičnu masku na bazi morskog blata, koji nam dolazi iz sedimenta sa morskog dna i jedan je od najčišćih prirodnih proizvoda na svijetu, ljekovito je. Pomaže u zacjeljivanju rana, ožiljaka i opeklina.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
AKNE I MASNA KOŽA

NAJPOPULARNIJI PROIZVODI

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross