Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna.
but first, skincare

akne i masna koža

AKNE I MASNA KOŽA

Akne se mogu pojaviti u bilo kojoj dobi života i mogu biti izazvane raznim faktorima: hormonskim, pogrešnom njegom kože, lošom prehranom, stresom,...koji izazivaju pojačano lučenje žlijezda lojnica. U doticaju s bakterijama pore se začepe i upale, a nastaju akne - često bolne, a uvijek nepoželjne.

Iako zvuči oprečno, masna koža i koža sklona aknama često je zapravo dehidrirana, a naše iskusne kozmetičarke predložit će vam najbolji tretman, kao i preparate s obzirom na trenutno stanje kože.

HYDRAFACIAL®

HydraFacial® je medicinski tretman koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno i mehanička i kemijska eksfolijacija - ekstrahira ulja i nečistoće te poboljšava izgled kože.
Saznaj više

VENUS GLOW™

Venus Glow™ jedan je od najnovijih tretmana koji obnavlja kožu ali u isto vrijeme nježno otvara pore i kombinacijom vode, enzima i alfa hidroksi kiselina uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice.
Saznaj više

GREEN PEEL®

Izvorni "klasični" piling GREEN PEEL® biljnim pilinzima. Nakon temeljite analize kože, biljne mješavine intenzivno se umasiraju u kožu.
Saznaj više

DERMAPEN®

Novi Dermapen® tretman je gotovo bezbolan, idealan i za najtanje kože. Instantno poboljšava tonus kože, vidljivo zateže kožu već nakon samo jednog tretmana, daje predivan glow, sužava pore, instantno umanjuje bore, pore i hiperpigmentaciju.
Saznaj više

led

Koristimo LED terapiju američkog proizvođaža Celluma®, i korejskog Opera. LED emitira vrlo preciznu kombinaciju LED svjetla određenih valnih duljina kako bi se postigao rezultat i dugotrajan učinak s obzirom na određenu problematiku.
Saznaj više

KLASIČAN TRETMAN LICA

Klasičan tretman lica je jedan od najpopularnijih tretmana njege i dubinskog čišćenja kože. Pogoduje svim tipovima kože, od najosjetljivije do najmasnije kojoj je potrebno dubinsko čišćenje sa ekstrakcijom mitesera i bazična hidratacija i umirivanje kože.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
AKNE I MASNA KOŽA

NAJPOPULARNIJI PROIZVODI

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Beauty Studio & Brow Bar
AVENUE MALL
Avenue Mall, 2.kat,
Avenija Dubrovnik 16, 10020 Zagreb
099 4444 647

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nudi tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica, ekstenzije trepavica, japansko iscrtavanje obrva te noge druge usluge.
magnifiercross