Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna.
EVERYTHING IN MODERATON, EXCEPT LASHES

trepavice

Trepavice su jedan od najvažnijih aduta na licu koje mogu na nježniji, prirodniji ili dramatičniji način naglasiti veličini, oblik i boju vaših očiju. U skladu sa vašim željama u našem salonu možete napraviti sve.

Lash Lift preporučamo ženama koje vole prirodan izgled, te nježno naglasiti svoje oči i pogled. Idalno je za žene koje nemaju puno vremena za ekstenzije trepavica, jer efekt traje i do 8 tjedana.

Ekstenzijama možemo lagano naglasiti vaš pogled ili možete izabrati duge, volumske trepavice za ”sexy” prodoran pogled. Prema vašim željama radimo klasične trepavice koje daju prirodniji look ili volumske za dramatičniji look.

LASH LIFT

Tretman lash lifta originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojima povećava opseg i naglašava prirodni izgled, i što je najvažnije – ne oštećuje trepavice.
Saznaj više

EKSTENZIJE TREPAVICA

Ekstenzije trepavica jedan su od natraženijih i najefektnijih metoda za produljenje trepavica, a mogu se ugrađivati cijele godine - idealno za žene koje ne vole koristiti maskaru.
Saznaj više

ŠMINKANJE

Prepustite se rukama naših iskusnih vizažistica i izaberite između nježnog dnevnog make-up-a, dramatičnog večernjeg look-a ili Bride to Be look-a za najposebniji dan u životu.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Beauty Studio & Brow Bar
AVENUE MALL
Avenue Mall, 2.kat,
Avenija Dubrovnik 16, 10020 Zagreb
099 4444 647

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nudi tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica, ekstenzije trepavica, japansko iscrtavanje obrva te noge druge usluge.
magnifiercross