Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

Threading obrva

Threading je najpreciznija drevna metoda za oblikovanje obrva i uklanjanje dlačica. Ova metoda koristi se u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka već više od 2000 godina.

Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicamabradi, pa i cijelom licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema. Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi umirujuća krema ili gel. Za razliku od depilacije, rožnati sloj kože nije taknut ni  traumatiziran u procesu threadinga i koža je nakon tretmana puno glađa i nježnija. Threading se zato preporuča i odličan je izbor za one koji koriste retinol, antibiotike ili slične lijekove koji stanjuju kožu i povećavaju njen senzibilitet. Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tkzv. ”arch” efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga. 

Threading obrva 12€

Threading i bojanje 15€

Dostupno u

Centru  Cvjetni  099 517 4112

Gajeva 8  099 454 5494

THREADING OBRVA

 

PREPORUČENI PROIZVODI

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross