Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

Ombre i puder obrve

Ombre ili Puder obrve – vrsta trajne šminke koja odlično i vrlo prirodno imitira izgled sjenila ili sjenčanja na vašim obrvama. Ova nova tehnika je idealna za sve. I one koji žele prirodne obrve i samo malo ih naglasiti i ''posjenčati'' obrve i za one koji žele drmatičnije, tamnije i deblje obrve. Efekt traje od 1 do 2 godine, ovisno o vašoj koži, ukoliko je masna, boja se brže razgrađuje. Ova tehnika idealna je i ukoliko niste kandidat za Microblading, za masnije vrste kože, kao i kod klijentica koje već dugi niz godina rade Microblading.

Napomena: vrlo je važno držati se uputa nakon iscrtavanja kako bi vaše obrve bile savršene. Detaljne upute dobiti ćete tijekom samog tretmana.

Nakon tretmana obrve se mogu čini vrlo tamno, pomalo neprirodno, no već nakon tjedan dana polako dobivaju željenu boju, a krajnji i dugotrajan efekt vidjet će se nakon 6 do 8 tjedana nakon drugog iscrtavanja tj korekcije.

ČESTA PITANJA

Kome se preporučaju Ombre ili Puder obrve?

Za sve tipove kože, najviše masnije tipove kože, kojima se ne preporuča microblading, za klijente koji već dugi niz godina ponavljaju microblading, za korekciju boje prijašnjih iscrtavanja.

Koje boje koristimo za Ombre obrve?

Koristimo Permablend boje, trenutno najpopularniji i najbolji američki brend za pigmente za permanentni make up.

Da li tretman boli?

Ombre obrve iscrtavaju se PMU mašinicom koja je vrlo nježna i bol je gotovo nepostojeća, a koristimo i odlične topične anestetike.

Da li mogu dobiti alergijsku reakciju na boju?

Prije svakog prvog iscrtavanja u našem salonu potrebno je napraviti test na pigment i anestetik, bez obzira da li ste već imali tretman microbladinga ili permanentnog iscrtavanja u nekom drugom salonu.

Kada se Ombre ili Puder obrve ne smiju raditi?

Ne preporučamo tijekom trudnoće i za vrijeme dojenja, ukoliko ste na antibioticima, roakutanu, ili nekim drugim lijekovima koji imaju direktan efekt na promjene na koži, za vrijeme kemoterapije ili odmah nakon zadnjeg tretmana, na osobama mlađim od 18 godina.

Koliko traju Ombre obrve?

Ovisno o masnoći vaše kože, na masnijim kožama oko 1 godine, na suhijim kožama do dvije godine. 

 

Ombre/Puder Obrve + 1 iscrtavanje 290 - 399€  (točna cijena se utvrđuje na konzultacijama)

 

Dostupno u

Centru Cvjetni  099 517 4112

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross