Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€ za slanje u Republiku Hrvatsku.
NO MORE BAD BROW DAYS

OBRVE i trepavice

Obrve su naša strast, specijalnost, posebnost. Metodu threadinga u Hrvatskoj popularizirala je Manuela, koja već 8 godina, zajedno sa svojim djelatnicama uljepšava obrve ženama i muškarcima iz cijele Hrvatske, ali i svijeta. Kroz naše ruke prošlo je više od 100 000 obrva!

Microblading (poznato i kao japansko iscrtavanje obrva) jedna je od najtraženijih metoda trajne šminke jer daje prirodne rezultate koji traju 12 do 18 mjeseci.

Ombre ili puder obrve daju izgled prirodnog laganog sjenčanja i vrlo je popularna metoda trajne šminke kod klijentica sa masnom kožom i kod obrva koje su više puta tretirane microbladingom.

THREADING OBRVA

Threading je drevna metoda za uklanjanje dlačica koji je nastao u dijelovima Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, te jedan od naših najpopularnijih i najtraženijih tretmana.
Saznaj više

LASH LIFT

Tretman lash lifta originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojima povećava opseg i naglašava prirodni izgled, i što je najvažnije – ne oštećuje trepavice.
Saznaj više

BROW LIFT/LAMINATION

tekst
Saznaj više

OMBRE I PUDER OBRVE

Ukoliko niste kandidat za microblading, tada preporučamo ombre ili puder obrve – vrstu trajne šminke koja odlično i vrlo prirodno imitira izgled sjenila ili sjenčanja na vašim obrvama.
Saznaj više

UKLANJANJE PERMANENTNOG MAKE UP-A I MICROBLADING-A

Stari permantni make up, microblading i tetovaže uklanjamo laserom ili posebnim sterilnim otopinama, koje su namijenjene za uklanjanje pigmenta.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross