Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna.
it's your time

Manikure

Lijepo uređeni nokti i njegovana koža ruku odraz su zdravlja i njege. Manikura će pružiti rukama osnovnu njegu i zaštitu ruku. Poslije manikure ruke su opuštene i meke, a nokti lijepi, zdravi i uređeni. Postupak uključuje odstranjivanje kožice, oblikovanje noktiju, poliranje noktiju, odstranjivanje laka i lakiranje, rezanje noktiju i njegu. Od klasičnih lakova možete izabrati polutrajni OPI Infinite Shine lakove, a od trajnih lakova možete izabrati Shellac ili OPI lakove koji traju dva do 3 tjedna. Ukoliko želite Gel Manikuru koja traje do 4 tjedna, preporučamo Ugradnju Gela ili Nugenesis manikuru.

Nugenesis manikura je alternativa gelu, akrilu i trajnom laku zbog koje će vaši nokti izgledati prirodno, njegovano i zdravo. Nugenesis omogućuju prirodnim noktima kisik, rast te postojanost i čvrstoću. Prahovi sa kojima se radi su bazirani na prirodnim materijalima kao što kaučuk, Titanium, Kalcij i vitaminom E koji hrane nokat. Aplikacija, održavanje i skidanje je mnogo brže i jednostavnije od većine drugih tehnika.
Dipping Powder Nugenesis Nails je inovativna tehnologija stvorena kao alternativa akrilu. Ona noktu dodaje dužinu, zaštitu i sjaj, bez oštećenja do kojih dolazi s akrilom i trajnim lakovima! Vrijeme obrade je puno kraće, učinak traje dugo, nema rašpanja i nema mirisa, jednostavno i brzo se nanosi, bez UV lampe, lako i bezbolno se uklanja, a vaš prirodni nokat ostaje zdrav! Trajanje je 4 tjedna, a skida se običnim odstranjivačem laka. Idealno je i za trudnice!

Cijene:

  • Manikura sa lakiranjem 120kn
  • Shellac/OPI trajni lak manikura 180kn
  • Skidanje trajnog laka 60kn
Manikure

preporučeni proizvodi

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Beauty Studio & Brow Bar
AVENUE MALL
Avenue Mall, 2.kat,
Avenija Dubrovnik 16, 10020 Zagreb
099 4444 647

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nudi tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica, ekstenzije trepavica, japansko iscrtavanje obrva te noge druge usluge.
magnifiercross