Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

Depilacija JAX WAX

Jax Wax voskovi sadrže prirodne proizvode, uključujući ulje lavande, čajevac, bademovo ulje, kakao maslac, kokosovo ulje, ulje koštica marelice, kombinaciju australskih bilja koji umanjuju crvenilo i obnavljaju kožu. Posebnost naših voskova je da se vosak prilikom nanošenja na delikatne dijelove tijela ne lijepi za kožu već samo na dlaku i time se izbjegava iritacija i bespotrebno traumatiziranje i iritacija kože.

Naši kozmetičari, obučeni po najvišim standardima, preporučiti će vam najpogodniji vosak, ulja i losione za njegu kože prije i poslije depilacije te će vam pružiti higijensku, brzu, učinkovitu i gotovo bezbolnu depilaciju luksuznim australskim voskovima. Vaš komfor i higijena su nam na prvom mjestu pa uvijek nosimo jednokratne rukavice i upotrebljavamo jednokratne špatule za vosak koje se koriste samo jednom i bacaju odmah nakon nanašanja voska na kožu, nikada nisu dvostruko umočene u vosak za brazilsku depilaciju, tvz. ”no dubble dipping” metoda, te se tako uklanja mogućnost upala, crvenila, uraslih dlačica i kontaminacije tj SPB. Sobe i stolovi za tretman su sterilizirani bolničkim dezinficijensom nakon svakog tretmana. Prije samog tretmana klijentu nudimo maramice za dezinfekciju kože i ruku kako bi se osvježili i kako bi se spriječilo širenje bakterija s ruku na tek depilirano područje.

JAX WAX (ex Adam & Eve) australski voskovi  su jedini voskovi u svijetu koji su potpuno veganski i ima PETA priznanje, ne sadrže parabene, polimere ni proizvode životinjskog porijekla.

ČESTA PITANJA

Idealna duljina dlačica za depilaciju?

Dlačice bi trebale biti duge minimalno 0,5 – 1 cm kako bi se mogle detaljno ukloniti. Ukoliko ste brijali svoje dlačice, najbolje je pričekati minimalno 3 tjedna, ali preporučamo 4 tjedna kako bi se mogli depilirati i kako bi vam mogli ukloniti sve dlačice.

Da li se potrebno istuširati prije depilacije?

Da! Preporučamo svim klijenticama da se istuširaju i naprave lagani piling prije same depilacije kako bi se spriječilo urastanje dlačica i upalni procesi koji se mogu desiti ukoliko koža nije čista a sklona je upalama i iritaciji.

Koja je razlika između Jax Wax voska i ostalih voskova za depilaciju?

Jax Wax vosak JEDINI je vosak u svijetu koji ne sadrži niti jedan sastojak koji potiče od životinja, pa čak niti pčelinji vosak koji ponekad može biti aktivni alergen i izazvati alergijske reakcije. Jax Wax isto tako nije testiran na životinjama, ne sadrži parabene, polimere – sastojak u velikoj većini klasičnih voskova zbog koji su voskovi ponekad prevrući, isto tako NE sadrži ni palmino ulje, prvenstveno zbog zaštite životinja koje zbog masovne proizvodnje palminog ulja gube svoje nastambe.
Ono što Jax Wax sadrži jesu njegujuća ulja poput kokosovog ulja, bademovog ulja, ulja koštice marelice, lavandino ulje, ružino ulje, ulja kakaovca….koji su sastavni dio njege prije i poslije depilacije kao i samih voskova. Zbog toga koža nakon depilacije nije crvena, upaljena i iziritirana već zapravo nemate osjećaj da ste se depilirali i možete nastaviti sa svim dnevnim aktivnostima.

Koja je razlika između Peel off voska i voska na trakice?

Peel off vosak je vosak koji se koristi na najosjetljivijim dijelovima tijela kao što su lice, pazusi i bikini (brazilka) jer se u tretmanu depilacije koristi ulje koje se nanosi prije voska. Ulje dodatno nahrani i zaštiti kožu te se vosak zalijepi samo na dlačicu. Zbog toga je osjećaj boli i iritacije smanjen na minimum ili gotovo potpuno uklonjen.
Peel off voskom mogu se tretirati i dlačice cijelog tijela, ruke, noge, leđa. Savjetujemo naše klijente da naglase ukoliko žele Peel off depilaciju nogu ili ruku ili leđa kako bi pripremili dovoljno vremena da se tretman kvalitetno odradi. Isto tako savjetujemo naše klijente da duljina dlačice MORA biti minimum 1 cm. Napominjemo isto tako da je cijena Peel off depilacije 100% viša od cijene depilacije klasičnim voskom na trakice.

Vosak na trakice se preporuča za veće površine kože tijela – ruke, noge, leđa. Vrlo je brza efikasna depilacija i pogodna je i za najosjetljiviju kožu jer radimo sa najkvalitetnijim Jax Wax voskom. Preporučamo da dlačice budu oko 0,5 cm. Naš vosak na trakice dolazi u obliku patrona ili se nanosi špatulama, u oba slučaja depilacija će biti jednako kvalitetna. Ukoliko ste brijali svoje dlačice, savjetujemo da pričekate oko 3 – 4 tjedna kako bi vam bile dovoljno duge za depilaciju i kako bi vam izrasle dlačice u svim fazama rasta.

Sa koliko godina najranije mogu na depilaciju?

Maloljetne djevojke (već od 12 godina) se mogu depilirati u pratnji roditelja.

Cijene

  • Noge  29€ (218,50kn)
  • Ruke 16€ (120,55kn)
  • Bikini 20€ (150,69kn)
  • Brazilska 24€ (180,83kn)
  • Nadusnice 6,60€ (49,73kn)
  • Pazusi 8€ (60,28kn)

Ostale cijene možete pogledati u našem cjeniku.

manuela-picard-depilacija-voskom-gorija-ljepota

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross