Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

ALMA Soprano Platinum Laser

ALMA Soprano Ice Platinum Laser - THE POWER OF THREE

Soprano PLATINUM ICE je najkompletnije i najefektivnije rješenje za lasersko uklanjanje dlaka koje je dostupno na tržištu danas. Kombinacijom 3 valne duljine

  • ALEX 755nm, za svijetle dlačice
  • DIODA 803nm, za svjetliju kožu, tamnije dlačice
  • ND: YAG 1064, za tamniju kožu i tamnije dlačice

U isto vrijeme mogu se tretirati SVE vrste dlačica, na SVIM valnim duljinama i na SVIM tipovima kože, a posebna tehnologija ICE hlađenja kože prilikom tretmana čini ovaj laser potpuno bezbolnim.
ICE™ Tehnologija - simultano hlađenje na dodir. ICE™ je napredna tehnologija za hlađenje koja rashlađuje kožu tijekom tretmana na duži period. ICE™ tehnologija hladnog safira smanjuje rizik opekotina na površini kože, istovremeno zadržavajući toplinu unutar dermisa gdje su smješteni folikuli. Hlađenje na dodir smiruje pacijenta i čini cijeli tretman znatno komfornijim i bezbolnim.

U tretmanima intimnih dijelova tijela (bikini, brazilska) koristimo jednokratne higijenske zaštitne nastavke kako bi vaš tretman bio potpuno sterilan.

Nagrađivani najnoviji Soprano PLATINUM Ice se koristi u naprednim klinikama za uklanjanje dlačica i od strane vodećih estetičara i doktora širom svijeta.

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross