Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€ za slanje u Republiku Hrvatsku.
it's your time

Usluge

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nudi tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica, ekstenzije trepavica, japansko iscrtavanje obrva te noge druge usluge.

obrve i trepavice

Obrve su naša strast, specijalnost, posebnost. Metodu threadinga u Hrvatskoj popularizirala je Manuela, koja već 8 godina, zajedno sa svojim djelatnicama uljepšava obrve ženama i muškarcima iz cijele Hrvatske, ali i svijeta. Kroz naše ruke prošlo je više od 100 000 obrva!
Saznaj više

depilacija i laser

U našim salonima uklanjanje dlačica moguće je s depilacijom i laserom.
Depilaciju izvodimo luksuznim australskim voskom Jax Wax koji se ne lijepi za kožu već samo na dlačicu i idealan je i za najosjetljivije kože sklone crvenilu. Ovim voskom mogu se gotovo bezbolno depilirati svi dijelovi tijela, od lica do bikinija i nogu.
Saznaj više

tretmani lica

Novi Dermapen® tretman je gotovo bezbolan, idealan i za najtanje kože. Instantno poboljšava tonus kože, vidljivo zateže kožu već nakon samo jednog tretmana, daje predivan glow, sužava pore, instantno umanjuje bore, pore i hiperpigmentaciju.
Saznaj više

tretmani tijela

Kombinacijom najmodernijih i najučinkovitijih tretmana i uređaja poput najnovijeg LPG-a, Venus Legacy™, ultrazvuka i limfne drenaže te Infrared Body Wrapa - vrlo uspješno i dugotrajno tretiramo celulit, zadržavanje tekućine, opuštenu ili suhu kožu.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross