Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's your time

Tesla EMS + RF

Najtraženiji tretman oblikovanja tijela

 

 

Zašto je Tesla EMS tretman toliko popularan?

Tretman Tesle je neinvazivan, siguran i bezbolan, bez zračenja, bez nuspojava, bez potrebe za anestezijom. Možete zategnuti mišiće i istovremeno 'istopiti višak masnih stanica'', nema nelagode tijekom tretmana i nema potrebe za razdobljem oporavka nakon tretmana, a daje rezultat 20,000 trbušnjaka u 30min!

Zbog izvrsne sinergije EMS (elektromagnetske stimulacije mišića) i RF (radio frekvencije)Tesla tretman je pogodan za sve , osobito za one koji žele brzo:
* smanjiti masnoću
* povećati mišiće
* promijeniti oblik tijela
* one koji nemaju vremena ili imaju poteškoća u ustrajanju u vježbanju.


EMS lako može oblikovati mišiće i smanjiti masnoću na najproblematičnijim dijelovima tijela, koje vježbanjem ponekad ne možete riješiti, tretmani su bezbolni i sigurni, a učinak je izvanredan.

Tretman Tesle se može obaviti na:
* trbuhu
* stražnjici
* nadlakticama
* bedrima
* ramenima
* “ljubavnim ručkama”.
Posebno je pogodan za majke koje žele zategnuti trbuh nakon porođaja i pomaže kod dijastaze

 

 

Tesla tretmani u našem salonu Centar Cvjetni

Tesla EMS + RF 30 - 40min (trbuh ili gluteus)  75€  Paket 3+1 gratis 225€

Tesla EMS 60min (trbuh i gluteus) 130€ Paket 3 + 1 gratis 390€

Tesla EMS 30min + Venus Legacy 30min   130€ Paket 3 + 1 gratis 390€

 

 

Kako djeluje Tesla EMS + RF

Elektromagnetni stimulator koristi najnapredniju HIFEM tehnologiju fokusiranih magnetnih vibracija visokog intenziteta, koja djeluje na dubini od 8 cm. Neinvazivno i učinkovito povečava mišićnu masu te posljedično omogućuje jaku lipolizu masnih stanica. Novost je RF tehnologija, koja je programski intervalno uključena u ciklus djelovanja, omogućuje brže dubinsko zagrijavanje mišića na početku te ponovno na završetku tretmana za dodatno topljenje masnih stanica.
HIFEM (Visoko-intenzivni fokusirani elektromagnetni valovi) i EMS (Električna mišićna stimulacija) su dvije različite tehnologije, koje se koriste za povećanje mišićne mase i snage, ali djeluju na različit način.
HIFEM tehnologija upotrebljava visoko-intenzivne fokusirane elektromagnetne valove za stimulaciju mišića, većinom se upotrebljava za povečanje mišićne mase i definiciju.
S druge strane EMS tehnologija upotrebljava električne impulse za stimulaciju mišića, većinom se upotrebljava za rehabilitaciju mišića nakon ozljeda, poboljšanje raspona kretanja i jačanje mišića, te smanjenje bolova.
Iako obje tehnologije koriste električne impulse, HIFEM je usredotočen na povečanje mišićne mase i definiciju, a EMS se koristi za rehabilitaciju mišića i ublažavanje bolova.

Što znači  EMS?
Elektromagnetna stimulacija (ang. Electrical Muscle Stimulation) - radi se o terapeutskoj metodi, koja se temelji na upotrebi elektromagnetnih impulseva za stimulaciju mišićnih vlakana. Koristi se za povećanje mišićne snage, poboljšanje cirkulacije krvi i opuštanje napetosti u mišićima.

Što znači  HIFEM?

Kratica HIFEM "High-Intensity Focused Electromagnetic", što na hrvatski jezik možemo prevesti kao "Visokointenzivni fokusirani elektromagnetni valovi". Radi se o tehnologiji, koja se upotrebljava za stimulaciju mišića pomoću elektromagnetne energije.

Što znači RF?

RF je kratica za radiofrekvenciju. To je nekirurška tehnologija za zatezanje kože, smanjenje celulita i smanjenje bora. Radi se o postupku kod kojeg se upotrebljavaju visokofrekventni električni tokovi za zagrijavanje dubljih plašteva kože, što dovodi do stimulacije kolagenskih vlakana i potiče obnovu kože - potakne se proizvodnja kolagena i elastina. 

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross