Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna.
it's shop time!

Repechage Hydra Refine® Pjena za čišćenje

Akcija!

Repechage Hydra Refine® Pjena za čišćenje

75,00 kn

Dubinski čisti i uklanja masnoće koje začepljuju pore. Ova formula bez sapuna sadrži morske alge i adstringent limunsku travu te osvježavajući krastavac koji hladi. Hydra Refine® pjenica za čišćenje ispire do istinske čistoće. Smanjuje sjaj uzrokovan masnoćama.

 

Sastojci

Smeđa Morska trava

Istovremeno hidratizira kožu i reducira pretjeranu masnoću kože. Laminaria Saccharina. Ova smeđa morska trava koja se nalazi u plitkim subtidalnim hladnim vodama u Atlantskom i Tihom oceanu bogata je svim vitaminima, mineralima, elementima u tragovima, aminokiselinama i alginskom kiselinom.

Limunska trava

Dubinski čisti i pročišćava nečistu kožu.

Ekstrakt krastavca

Krastavac je nadaleko poznat kao supstanca koja hladi i umiruje, ali eterično ulje krastavca ima daleko veće koristi. Prepun vitalnih esencijalnih masnih kiselina kao što su vitamin E i cink, odlično hidratizira kožu nakon sunčanja.

 

Ekstrakt đurđice

daje ugodnu osvježavajuću esenciju

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Beauty Studio & Brow Bar
AVENUE MALL
Avenue Mall, 2.kat,
Avenija Dubrovnik 16, 10020 Zagreb
099 4444 647

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nudi tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica, ekstenzije trepavica, japansko iscrtavanje obrva te noge druge usluge.
magnifiercross