Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
it's shop time!

Manuela Picard Rice Cream

Manuela Picard Rice Cream

Cijena: 

35,00  (263,71 kn)

KREMA OD RIŽE

50g

Rice, Jojoba Oil, Vit E

ZA SVE TIPOVE KOŽE

Fina i lagana, rižina krema savršena je za dnevnu njegu, zbog svojih svojstava da osvježava i matira ten kože. Bogata uljem rižinih mekinja i prirodnim hranjivim sastojcima, ova krema pomaže spriječiti i zaštititi dehidriranu i osjetljivu kožu. Koža izgleda revitalizirano i postaje zdravija i  sjajnija, a pore su manje izražene.

Zrno riže tradicionalno se smatralo izvorom ljepote azijskih žena i koristi se za posvjetljivanje i matiranje tena kože. Bogato  oryzanolom, vitaminima i mineralima – aktivni sastojci koji potiču stanicu na obnavljanje – održava sloj kože vlažnim bez masnog traga, daje omekšavajuće i tonizirajuće djelovanje na kožu. Učinak posvjetljivanja  je pojačan kompleksom alpskih biljaka odabranih za regulacija melanogeneze.

SASTOJCI

RIŽA - Ulje rižinih mekinja, bogato vitaminom E,  sadrži i feruličnu, oleinsku, linolnu i linolensku kiselinu  izvrsno hidratizira i djeluje kao antioksidans,

JOJOBA ULJE  - sadrži vitamin E, kompleks vitamina B, minerale silicija, bakra, kroma i cinka, odlično je za masnu kožu jer djeluje protuupalno, umirujuće i kapo antiseptik

Vitamin E – snažan antioksidans, potiče proizvodnju kolagena, potiče obnovu kože i smanjenje pigmentacija na koži

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross