Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's shop time!

Manuela Picard Micro Peel

Akcija!

Manuela Picard Micro Peel

Cijena: 

11,00 

MICRO PEEL EXFOLIATING POWDER CLEANSER, 92g

KAKO KORISTITI MICRO PEEL

Nanesite malo praha na dlan ili u posudu, dodajte nekoliko kapi vode i napravite pjenu, ako ste prah stavili u zdjelicu, koristite nježnu četkicu kako bi dobili bogatu pjenu. Umasirajte na lice, i/ili tijelo i isperite sa mlakom vodom. Nastavite njegom lica tonikom, serumom i kremom.

Preporučuje se za:

-             UKLANJANJE MRTVIH STANICA KOŽE

-              KOŽU SKLONU MITESERIMA I AKNAMA

-              KOŽU KOJOJ JE POTREBAN ZDRAV PRIRODAN SJAJ

-              SPRIJEČAVANJE URASLIH DLAČICA NA TIJELU

 

SADRŽI:

BAMBUSOV SILICIJ - nježan piling, pomaže dubinskom čišćenju pora, poboljšava teksturu kože  i prirodan je čistač viška sebuma

ULJE SJEMENKI GROŽĐA - bogato omega 6 esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E, hidratizira sve tipove kože

KOKOSOVO ULJE - bogato laurinskom kiselinom,  uklanja ostatke make upa, sebuma i mrtvih stanica s površine kože, hidratizira i pomaže kod umirivanja osjetljive kože

 

ZAŠTO ČISTAČI ZA LICE U PRAHU?

Prosječni gelovi i mlijeka za čišćenje lica u sebi sadrže čak 60% do 95% vode, što zahtjeva veći volumen bočica u koje su ti proizvodi pakirani. Naš prah za čišćenje zahtijeva čak 75% manje ambalaže, 4 puta je manje težine za transport i idealan je i za žene i muškarce koji putuju ili se bave sportom jer će zauzeti vrlo malo mjesta u vašoj kozmetičkoj ili sportskoj torbi.

Kozmetika u prahu daleko je više  ekološki prihvatljivija jer se u procesu proizvodnje ne koristi voda, daleko je bolja za osjetljive tipove kože jer ne zahtijeva upotrebu konzervansa kao proizvodi koji sadrže vodu, a po sastavu su bogatiji aktivnim sastojcima.

Štoviše, ovaj manji otisak zahtijeva manje pakiranja i smanjuje troškove prijevoza.

Budući da ovi proizvodi ne sadrže vodu, pomažu u očuvanju prirodnih vodenih resursa Zemlje. Osim smanjenog vodenog otiska, cilj ovih proizvoda je i smanjenje ugljičnog otiska jer se transportira manje vode. Dakle, ovaj manji vodeni i CO2 otisak (water and carbon footprint) zahtijeva manje pakiranja i smanjuje troškove prijevoza i zagađenja!

 

« Budući da budućnost počinje sada, a ne sutra, pobrinimo se za naš planet smanjenjem vodenog i ugljičnog otiska! »

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross