Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.
it's shop time!

Manuela Picard Hydra Gold peel off maska

Akcija!

Manuela Picard Hydra Gold peel off maska

Cijena: 

24,50 

BISER – ekstrakt bisernog sedefa aktivira funkciju kože, vraća tonus i zdrav sjaj

Biser je prirodni izvor vitalnih minerala kao što su kalcij, magnezij i željezo te elemenata u tragovima kao što su selen, bakar i mangan, koji daju antioksidativna svojstva ekstraktima ovog dragocjenog kamena. Štoviše, također je prepun aminokiselina kao što su histidin, arginin, tirozin, glutaminska kiselina kao i jedinstvenih proteina kao što su signalni proteini i konhiolin, koji pridonose prekrasnoj, blistavoj koži.Prednosti ekstrakta bisera su pojačanje regeneracije kolagena, zacjeljivanja akni, uklanjanja finih linija, bora i hiperpigmentacija. Biser, kao bogat izvor antioksidansa i esencijalnih aminokiselina, vrlo je učinkovit u odgađanju starenja kože i zaštiti stanica kože od starenja.

Ekstrakt bisera sadrži kalcijev i magnezijev karbonat, koji su prirodni pilinzi. Piling je vitalan za uklanjanje stare i oštećene kože, kako bi se potaknulo stvaranje novih stanica. Naša Hydra Gold linija prožeta ekstraktima bisera osvježava kožu, uklanja crvenilo i hidratizira dehidriranu kožu.

Pomaže kod ublažavanja akni - proteini prisutni u biseru imaju vrlo korisna antibakterijska i protuupalna svojstva. Korištenjem naše maske za lice prožete esencijom bisera mogu se smanjiti akne i ciste na licu, ukloniti ožiljci te spriječiti daljnja pojava akni.

Pruža hidrataciju - ekstrakt bisera bogat je proteinom konhiolinom koje se pretvara u kolagen i stanice ga brže apsorbiraju. Stoga ima izvrstan benefit u zadržavanju vlage, poticanju metabolizma, intenzivnoj hidrataciji grubih područja i na taj način obnavljanju zdravlja kože.

UPUTE ZA UPOTREBU

20g maske (1 mjerica)   + 60ml vode

Ravnomjerno i brzo izmiješajte sa špatulom i nanesite na čistu kožu ili preko seruma ili kreme u ravnomjernom sloju. Izbjegavajte područje oko očiju. Opustite se i uživajte. Nakon 10 – 20 minuta skinite masku u jednom potezu. Nije potrebno ispirati.  Koristite 1-2 x tjedno. Nakon skidanja nanesite svoju omiljenu kremu.

UPOZORENJE: U slučaju kontakta s očima, odmah obilno isprati vodom.

ZAŠTO PEEL OFF MASKE ZA LICE U PRAHU?

Prosječne maske za lice, gelovi i mlijeka za čišćenje lica u sebi sadrže čak  60% do 95% vode, što zahtjeva veći volumen bočica u koje su ti proizvodi pakirani. Naši proizvodi u prahu zahtijevaju  čak 75% manje ambalaže, 4x je manje težine za transport

Kozmetika u prahu daleko je više  ekološki prihvatljivija jer se u procesu proizvodnje ne koristi voda, DALEKO JE BOLJA ZA OSJETLJIVE TIPOVE KOŽE JER NE ZAHTIJEVA UPOTREBU KONZERVANSA

kao proizvodi koji sadrže vodu, a po sastavu su bogatiji aktivnim sastojcima.

 

Štoviše, ovaj manji otisak zahtijeva manje pakiranja i smanjuje troškove prijevoza.

Budući da ovi proizvodi ne sadrže vodu, pomažu u očuvanju prirodnih vodenih resursa Zemlje. Osim smanjenog vodenog otiska, cilj ovih proizvoda je i smanjenje ugljičnog otiska jer se transportira manje vode. Dakle, ovaj manji vodeni i CO2 otisak (water and carbon footprint)  zahtijeva manje pakiranja i smanjuje troškove prijevoza i zagađenja!

 

Budući da budućnost počinje sada, a ne sutra, pobrinimo se za naš planet smanjenjem vodenog i ugljičnog otiska!

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross