Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€ za slanje u Republiku Hrvatsku.
it's shop time!

Jax Wax Cooktown Orchid perle

Jax Wax Cooktown Orchid perle

Cijena: 

30,00 300,00 

Jax Wax voskovi poznati si po svojoj originalnoj boji i mirisu, namijenjeni su za sve tipove koža i dlačica. Vrlo je jednostavan za rad, te depilaciju čini ugodnijom i pristupačnijom.

Karakteristike:

bez parabena
nije testiran na životinjama
bez palminih ulja
potpuno veganski proizvod

Cooktown Orchid perle sastavom su dizajnirane bez borove smole, nježnog mirisa ruže, iznimno fleksibilne teksture, namijenjen je za kožu sklonu reakcijama nakon depilacije te za kožu koja je nježna i tanka. Vrlo je pogodan za brazilske ili bikini depilacije ali i za depilacije cijelog tijela.

Kako koristiti Jax Wax vosak za depilaciju?

Stavite ga u profesionalni grijač voska na oko 55 – 65 C

Prije nanošenja voska, kožu prebrisati sa vrlo malo Jax Wax ulja za prije/poslije depilacije. Kada vosak poprimi konzistenciju meda, nanesite ga drvenom, jednokratnom špatulom u smjeru rasta dlačica, u debljem sloju, nakon 20ak sekundi naglo povucite u suprotnom smjeru rasta dlačica. Ne upotrebljavajte trakice za depilaciju!

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross