Besplatna dostava za narudžbe iznad 60€.

Iako su sunce i more još mjesecima ispred nas, sada je najbolje vrijeme da započnete tretmane problikovanja tijela i uklanjanje masnih naslaga i celulita.

Kako bi dobili najbolje rezultate uvijek preporučamo  pakete koje će vam preporučiti vaša kozmetičarka kako bi kombinacijom tremana dobili najidealnije i najdugotrajnije rezultate.

LPG oblikovanje tijela

Endermologija ili LPG tretmani tijela već su desetljećima jedan od najpopularnijih tretmana za neinvazivno oblikovanje tijela, uklanjanje viška vode iz potkožnog tkiva i zatezanje opuštene kože. Tretmani LPG masaže su izuzetno ugodni i preporučaju se za sve generacije koje žele vrlo učinkovit i opuštajući tretman oblikovanja tijela.

Zašto je najnoviji LPG Alliance Cellu M6 drugačiji od drugih, starijih modela LPG tretmana? LPG Alliance daje bolje i dugotrajnije rezultate sa manjim brojem tretmana te je idealan za žene koje žele intenzivniji brži bolji rezultat vidljev već nakon prvog tretmana

Cijena paketa: 12 LPG tretmana  3500kn (vrijednost 4200kn).

VENUS LEGACY Anti celulitni paket

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti. Izrazito je učinkovit kod smanjenja naslaga tvrdokornog celulita i podizanja opuštene kože. Kako bi vaši tretmani bili učinkoviti, ovaj paket tretmana kombiniramo sa nekoliko tretmana LPG Endermologie. Preporučamo kod lokaliziranih masnih naslaga i celulita.

Cijena paketa 6 tretmana Venus Legacy 60min  i 3 tretmana LPG Endermologie 6000kn (vrijednost 8250kn).

SUPER SLIM – oblikovanje i gubitak centimetara

Kombinacijom Arosha Body Wrapa sa Arosha Waveshape tretmanom mišićne stimulacije dolazi do oblikovanja i liftinga tijela kao i gubitka centimetara u isto vrijeme. LPG Endermologie istovremeno oblikuje i ubrzava limfnu drenažu, a time i izbacivanje štetnih tvari iz organizma. Preporučamo kod žena sa problemom zadržavanja vode u organizmu, celulitom i opuštenom kožom.

Paket se sastoji od 8 tretmana Arosha Body Wrap & WaveShape i 12 tretmana LPG Endermologie.
Cijena Paketa 5600kn  (vrijednost 7000kn).

ULTRA SLIM – oblikovanje i anticelulit paket

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti, a za dugotrajne rezultate kombiniramo ga sa Arosha Body Wrapom i Arosha WaveShape mišićnom stimulacijom ili presoterapijom. Preporučamo ovaj paket za žene koje žele oblikovati trbuh i noge, ukloniti višak vode, zategnuti kožu i istovremeno se riješiti lokalnih nakupina masti i celulita.

Paket se sastoji od 6 tretmana Venus Legacy 60min i 8 tretmana Arosha Body Wrap i WaveShape ili presoterapije.
Cijena Paketa 7600kn (vrijednost 10000kn).

Napomena: kako bi rezultat svih tretmana bio uspješan, svi uplaćeni paketi lica i tijela se mogu iskoristiti u razdoblju od 3 mjeseca.

 

 

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
  • Instagram
  • Tiktok
  • Facebook
magnifiercross