Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
 
Dok će žene odabrati više tretmana, više proizvoda za njegu kože i tijela, muškarci će prihvatiti ''manje je više'' metodu njege u kojoj će odabrati 2 - 3 proizvoda za svakodnevnu njegu i jedan do dva različita tretmana za njegu u salonu.
 
KUĆNA NJEGA:
 
Za SVAKODNEVNU NJEGU LICA potrebna je jedna minuta - čišćenje lica geom ili pjenom i nanošenje kreme. Za tjednu njegu  potrebno je 20 minuta dva puta tjedno - piling i maska koji će kožu dubinski očistiti od mrtvih stanica i nahraniti i umiriti. Svaki muškarac želi izgledati njegovano, te vam zato preporučam ovu brzu i efikasnu njegu lica koju možete provoditi kod kuće i u salonu...
 
ČIŠĆENJE LICA - ujutro i uveče potrebno je lice isprati gelom ili nježnom pjenom koja će skinuti nečistoće i višak sebuma i pripremiti kožu za nanošenje kreme. KREMA ili SERUM - ujutro i naveče na očišćenu kožu nanesiti kremu, ili serum za njegu lica, koji će vašu kožu hidratizirati, nahraniti i umiriti.
PILING - 2 do 3 puta tjedno nakon čišćenja lica gelom ili pjenom nanesite piling i isperite ga nakon jedne minute. Piling će dubinski očistiti vašu kožu od mrtvih stanica i nečistoća i  viška sebuma zaostalim u vašim porama. Preporučamo piling i prije brijanja kako bi spriječili urasle dlačice i upalne procese nakon brijanja. MASKA - preporučam da nanesete masku odmah nakon pilinga kako bi dubinski nahranili ili umirili vašu kožu. Maske se mogu nanijeti i nakon brijanja.
 
 
TRETMANI U SALONU:
Ukoliko imate masnu i nečistu kožu, suhu kožu sklonu borama ili vas muče tamni podočnjaci preporučamo neke od naših tretmana koji će vrlo uspješno riješiti vaš problem.
Ako imate problematičnu kožu preporučamo HYDRAFACIAL, tretman koji će dubinski pročistiti vašu kožu i umiriti upalne procese, ukoliko ste primijetili sitne ili dublje bore na licu ili tamne podočnjake preporučamo kombinaciju DERMAPENA i tretmana VENUS LEGACY Radio Valovima kako bi vašu kožu prirodno ''pomladili'' i obnovili.
 
Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite se našim iskusnim kozmetičarkama za savjet
 

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross