Besplatna dostava za narudžbe iznad 450 kuna (59,73 €).
BODY HAIR WON'T KEEP YOU WARM

DEPILACIJA I LASERSKO UKLANJANJE

U našim salonima uklanjanje dlačica moguće je s depilacijom i laserom.
Depilaciju izvodimo luksuznim australskim voskom Jax Wax koji se ne lijepi za kožu već samo na dlačicu i idealan je i za najosjetljivije kože sklone crvenilu. Ovim voskom mogu se gotovo bezbolno depilirati svi dijelovi tijela, od lica do bikinija i nogu.

Ukoliko ste se odlučili za trajno uklanjanje dlačica, preporučamo potpuno bezbolan najnoviji ALMA Soprano Platinum Ice Laser koji će u 6 do 8 tretmana riješiti problem suvišnih dlačica na cijelom tijelu.

DEPILACIJA JAX WAX VOSKOM

Luksuzni Jax Wax Australia voskovi za najnježniju depilaciju svih dijelova tijela, jedini su veganski i PETA priznati voskovi u svijetu.
Saznaj više

ALMA SOPRANO Ice Platinum LASER

HydraFacial® je medicinski tretman koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno i mehanička i kemijska eksfolijacija - ekstrahira ulja i nečistoće te poboljšava izgled kože.
Saznaj više

rezerviraj termin

Kako bi se naručili na svoj željeni termin nazovite nas na jedan od naših brojeva telefona.
naručite se
Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross