Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kuna (39,82 €).
it's your time

GREEN PEEL®

Kod nas možete napraviti 3 vrste Green Peel pilinga:

GREEN PEEL® Fresh Up

Instant osvježenje. Bez piling učinka. Radi se uz klasično čišćenje lica.


I u ovom postupku nema piling učinka. Umjesto toga koža se stimulira i osvježava s prirodnim biljem. Cirkulacija krvi je stimulirana, pore otvorene, a koža je optimalno pripremljena da apsorbira sastojke u naknadnoj njezi Ten je vidljivo svjetliji i svježiji. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizira stanice i koža će zablistati s novom svježinom. Stoga, ova metoda je idealan rješavač problema za umorne kože bez svježine I služi kao učinkovita preventiva protiv prijevremenog starenja i gubitka elastičnosti – ova metoda također je pogodna ako vaša koža još ne pokazuje znakove starenja.

350,00

GREEN PEEL® Energy

Vitalnost i regeneracija bez piling učinka.


Ova metoda s prirodnim biljem vidljivo daje energiju. Potiče cirkulaciju krvi i metabolizam I na taj način dovodi do prirodnog poboljšanja teksture kože, bez ikakvih učinka pilinga. GREEN PEEL® Energy nudi koži prirodnu energiju koja je potrebna za regeneraciju stanica. Pomaže smanjiti znakove starenja kože, kao i nečistoće, ožiljke i neželjene pigmentacije. Metoda vidljivo poboljšava izgled kože i usklađuje njezinu površinu. Idealni rezultati postižu se s ponovljenim GREEN PEEL® Energy intenzivnim tretmanima u certificiranim centrima nekoliko puta godišnje.

550,00kn

GREEN PEEL® Classic

Regeneracija i obnova s učinkom pilinga.


Ovo je izvorni "klasični" piling među GREEN PEEL® biljnim pilinzima. Nakon temeljite analize kože, biljne mješavine intenzivno se umasiraju u kožu. Cirkulacija krvi se poveća, poboljša se opskrba kisikom i hranjivim tvarima, obnova stanica kože je stimulirana. Taj efekt zaustavlja se nakon dva do pet dana, ovisno o strukturi kože, sa više ili manje moćnim piling učinkom na koži.

Desetljeća uspjeha izvornog GREEN PEEL® biljnog pilinga govore sama za sebe. To je rješenje za različite probleme kože i lica i tijela.

  • Velike pore, seboreična koža
  • Nečista koža, sebum ciste
  • Ožiljci
  • Koža sklona prijevremenom nastajanju bora s progibom kontura lica
  • Od sunca oštećena koža
  • Anti-Aging preventiva
  • Neki oblici hiperpigmentacija
  • Strije
  • Progib kože na tijelu (trbuh, nadlaktice, bedra)

950,00kn + kućna njega Cleanser (118,00kn) i Krema (410,00kn)

GREEN PEEL®

preporučeni proizvodi

Manuela Picard Beauty Atelier & Brow Bar
CENTAR CVJETNI

Centar Cvjetni, 1.kat,
Trg Petra Preradovića 6, 10000 Zagreb
099 517 4112 ili 099 351 1722

Manuela Picard Brow Bar
GAJEVA
Gajeva 8, 10000 Zagreb
099 4545 494
Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude najpoznatije svjetske tretmane kao što su Hydrafacial®, Venus Legacy™, Dermapen®, ZO® Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiornu depilaciju australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminaciju, puder obrve i trajno iscrtavanje usana.
magnifiercross